Jij maakt het verschil

Als kind ging ik elke week naar de zondagsschool. Acht jaar lang heb ik hier alle Bijbelverhalen gehoord, liedjes gezongen en knutselwerkjes gemaakt. Maar om eerlijk te zijn, herinner ik mij er niks meer van. Wat ik mij nog wel kan herinneren, is ome Goof,onze zondagsschoolmeester.

Ome Goof kon heel mooi vertellen. Maar soms? Soms vertelde hij over zijn eigen leven, zijn eigen ervaringen met God. Deze verhalenzijn mij altijd bij gebleven. Ome Goof was een beetje mijn held. Hij heeft in mijn leven echt een verschil gemaakt.

Op dezelfde manier mag jij weten, dat jij binnen het kinderwerk of het lesgeven in de klas, ook echt een verschil maakt. En het mooie is: jij kunt groeien in het verschil dat jij maakt als kinderwerker.

In deze workshop lopen wij op creatieve wijze en vol humor door vier stappen die je helpen nemen om een nog groter verschil te maken in het leven van de kinderen met wie je werkt±

Vier eenvoudige stappen, die we binnen een uur doorlopen en die ons gaan helpen om als kinderwerker of als leerkracht een nog groter verschil te maken.

Deze workshop is geschikt voor leerkrachten en voor kinderwerkers van een kindernevendienst, een zondagsschool, een catechese, een vakantiebijbelweek, een kinderclub of een kinderkerk.

Duur workshop:

Ongeveer 60 minuten

Opbouw:

45 minuten

 

Boeken

« naar het overzicht