Christelijk kindertheater

 

Christelijk kindertheater Matthijs Vlaardingerbroek


Matthijs Vlaardingerbroek volgde in 1990 een tweejarige opleiding in Engeland, waarin het maken van christelijk kindertheater een grote rol speelde. Sinds die tijd is christelijk kindertheater echt een passie van hem geworden. Begonnen als hobby trekt hij nu al sinds 2010 fulltime met zijn christelijk kindertheater door het land.

Christelijk Kindertheater Matthijs Vlaardingerbroek met pop

"Hoe kan ik met mijn christelijk kindertheater kinderen meenemen op een reis door de verhalen in de Bijbel?"

Waarom christelijk kindertheater?


Voor Matthijs is christelijk kindertheater hét antwoord op de vraag: “Hoe kunnen we kinderen van vandaag bekend maken met de oeroude verhalen uit de Bijbel?”

Voor veel christelijke kinderen zijn de Bijbelverhalen overbekend. Hoe zorg je ervoor dat ze toch met volle aandacht naar het Bijbelverhaal luisteren en de lessen begrijpen? Met christelijk kindertheater kan je deze Bijbelverhalen op een frisse manier aan de kinderen vertellen.

Christelijk kindertheater: Omdat de Bijbelse boodschap een pakkend jasje verdient!

Binnen zijn christelijk kindertheater gebruikt Matthijs veel goocheltrucs en buikspreekacts om het Bijbelverhaal te vertellen.

Christelijk kindertheater: humor met een steengoede boodschap!


Voor Matthijs betekent christelijk kindertheater: humor, interactief, vertellende wijs, afwisselend, verhalen, buikspreken, goochelen en natuurlijk… een goede Bijbelse boodschap die de kinderen onthouden.

Jaarlijks nieuwe show van christelijk kindertheater Matthijs Vlaardingerbroek


Als christelijk kindertheater maker creëert Matthijs jaarlijks een gloednieuw christelijk kindertheater show vol nieuwe goocheltrucs en poppen-acts, die hij dan zo’n tweehonderd keer in scholen, kerken en vakantiebijbelweken speelt.

Matthijs komt graag met zijn christelijk kindetheater bij jullie op school of in de kerk!