Jij telt mee...

Na het succes van de Henkie Show, keert Matthijs in 2023 terug met een spannende voorstelling speciaal gebaseerd op het VBW thema 'Tel maar mee...'

Met het VBW thema "Tel maar mee..." als inspiratie, is deze voorstelling perfect voor VBW's, basisscholen en gezinsdiensten. Matthijs vertelt het Bijbelverhaal van Esther, Mordechai en natuurlijk de gemene Haman op een interactieve en vermakelijke manier, waarbij veel kinderen ook mee mogen helpen op het podium.

Zo leuk om een voorstelling te maken over een stoere meid, die zich door niks laat afschrikken en met haar vindingrijkheid het volk van een grote ramp redt.

In deze voorstelling zijn er niet alleen nieuwe buikspreekacts met Henkie, maar ook leuke nieuwe poppen en verbazingwekkende trucs die het verhaal versterken. De voorstelling is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud (en hun ouders) en is een geweldige gelegenheid om de kinderen het verhaal van Esther te laten ontdekken.

Of het nu voor een basisschool, gezinsdienst of VBW is, 'Jij telt mee...' is een educatieve en vermakelijke ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Boek nu de nieuwe voorstelling 'Jij telt mee...' van Matthijs Vlaardingerbroek over de Bijbelse personage Esther! Laat uw kinderen het verhaal van Esther ontdekken met de nieuwste goocheltrucs en buikspreekacts.

Neem contact op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 06 27273622 en beleef het Bijbelverhaal van Esther op een nieuwe manier!

Speelduur voorstelling:

Ongeveer 50 - 60 minuten

Opbouw:

1 uur

Boeken

« naar het overzicht