De puzzel van Kerst

Op zoek naar een kerstvoorstelling voor in school?

Juist bij de speciale feesten zoals Kerst kan je als school op zoek zijn naar die extra speciale invulling van het feest.

Matthijs heeft speciaal voor het kerstfeest een leuke en passende voorstelling, die voor iedereen te begrijpen is en waarin de betekenis van dit mooie feest op een speelse, leuke en aantrekkelijke manier uitgelegd wordt.

Dit jaar speelt Matthijs de kerstvoorstelling ‘De puzzel van Kerst’.

De Puzzel van Kerst


Er ontbreekt een puzzelstuk uit de kerstpuzzel. Naast de kerstboom, de kalkoen, het cadeau en de kaars blijft er een gapend gat in het midden over. Welk stuk van de puzzel ontbreekt? Reizend door het kerstverhaal komen we bij de stal, de herders en Jezus die gekomen is als het licht van de wereld.  We ontdekken dat Kerst pas compleet is als het kerstverhaal daarin centraal staat.

'De Puzzel van Kerst' is een kerstvoorstelling voor scholen die er waarde aanhechten dat het kerstverhaal uit de Bijbel vanuit een christelijke identiteit wordt verteld en uitgelegd.

‘De puzzel van Kerst’ is een leuke, interactieve voorstelling vol buikspreken, verhalen, goocheltrucs en verrassingen.  De voorstelling is zowel geschikt voor de gehele school, als de onderbouw als voor de bovenbouw. Ook zeer geschikt voor tijdens een kerstfeest met alle ouders aanwezig.


Speelduur voorstelling:

Ongeveer 60 minuten

Opbouw:

1 uur

Boeken

« naar het overzicht