Iedereen heeft een talent

Superleuke en hooggewaardeerde voorstelling voor basisscholen 

Matthijs speelt deze voorstelling tientallen keren per jaar in basisscholen door het hele land. Het leuke van deze voorstelling is dat zoveel kinderen mogen meehelpen op het podium en daarmee hun talenten mogen laten zien. Tijdens de voorstelling zal je verschillende kinderen met een handpop op de armen zien. Anderen mogen meehelpen en schitteren tijdens een goocheltruc.

“Ongelofelijk hoe je alle kinderen van groep 1 tot en met groep 8 een uur lang ademloos kunt boeien!”

Aan de hand van allerlei goocheltrucs en buikspreekacts  ontdekken we dat talenten gaan groeien, als je hiermee gaat oefenen. Het maakt niet uit of het nu om turnen, tekenen, voetballen of lezen gaat! Als je gaat oefenen met je talent, gaat dit altijd groeien. Met een superleuke goocheltruc aan het eind van de voorstelling vieren we dat alle kinderen een geweldig mooi talent hebben!

De voorstelling 'Iedereen heeft een talent!' is zowel geschikt voor de onderbouw, als voor de bovenbouw. Matthijs stemt tijdens het spelen de voorstelling op het juiste leeftijdsniveau af. Ook groep 8 vindt deze voorstelling erg leuk!

“Een steengoede mix van een stukje educatie met heel veel humor!”


Het is een interactieve voorstelling, waarbij veel kinderen mogen helpen in het doen slagen van de trucs en in het goed tot stand laten komen van het verhaal.

Matthijs speelt zijn voorstelling graag in de school zelf, in plaats van in een theater. Hij is gewend om voor kleine groepen, als voor honderden kinderen tegelijkertijd te spelen.

Deze voorstelling scoort heel hoog qua waardering van leerkrachten!


Speelduur voorstelling:

Ongeveer 60 minuten

Opbouw:

1 uur

Boeken

« naar het overzicht