Workshopweek voor de hele school

Laat je verrassen door wat er uit de hoge hoed komt...

Tijdens een workshopweek op school begint Matthijs op maandagochtend met een of twee voorstellingen, waarin hij de kinderen laat kennismaken met wat zij de komende week gaan leren en aan het eind van de week aan elkaar gaan laten zien. 

Workshops
De maandag en dinsdag staan in het teken van workshops.

Elke groep krijgt een workshop: 
Groep 1/2: Zingen met poppen (30 min)
Groep 3/4: Breng een pop tot leven (45 - 60 min)
Groep 5/7: Goochelen (60 min)
Groep 8: Buikspreken (60 min)

Onder begeleiding oefenen
Op woensdag, donderdag en vrijdag volgen er vervolgworkshops, waarin de kinderen onder begeleiding van Matthijs aan hun act werken.

Matthijs neemt de hele week bijna 100 handpoppen en voldoende goocheltrucs mee die op school mogen blijven, zodat kinderen in de klas met hun act kunnen oefenen. 

Voorstellingen
Op vrijdag zijn er een of twee voorstellingen, waarin de kinderen aan elkaar hun poppenacts en goochelacts laten zien. En dat geldt voor groep 1 tot en met 8! De kleuters laten met zijn allen hun pop een liedje zingen. Er zijn interviews met poppen en spelers uit groep 3 en 4. De kinderen uit groep 5 / 7 zijn veranderd in spectaculaire goochelaars die zelfs de leerkrachten verbazen. Groep 8 laat een aantal hele grappige buikspreekacts zien.

Deze voorstellingen kunnen in verschillende combinaties plaatsvinden. Wat veel gebeurt, is een voorstelling voor en door groep 1, 3, 5 en 7. Daarna volgt een voorstelling voor en door groep 2, 4, 6, 8

 

Voor meer informatie en een offerte mail ons even op [email protected]  

Boeken

« naar het overzicht